Kremet skogsoppsuppe

TORO Kremet Skogsoppsuppe er en smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell. Suppen blir ekstra smakfull ved å tilsette crème fraîche og timianblader. Lett å like, lett å lage.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Sei grønnsakspanert forstekt

Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.

Laks finhakket m/sitronpepper

Finhakket laks med sitronpepper

Sjysaus

En populær saus til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus

Grovhakket makrellfilet i tomatsaus porsjonspakninger

Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Sei cordon bleu m/ost & kalkun sprøbakt

Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!

Minipizza m/pepperoni

Scandinavian Bakery Minipizza med pepperoni er en saftig, sprø og smakfull minipizza. Pizzaen tines og serveres enkelt, og er lett å spise på farten uten noe søl! Egner seg godt for både storkjøkken, kiosk, bensinstasjon og deg med mindre kjøkken som vil servere god mat.

Brun saus kok & kjøl

Klassisk brun middagssaus tilpasset sous vide produksjon.

Squeezy Bringebærsyltetøy

Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!