Sei sprøbakt
Sprøbakt sei av sammensatte biter filet
Sprøbakt sei av sammensatte biter filet
TORO Fri Glutenfri Grov Melblanding er et glutenfritt mel til grov bakst som glutenfritt brød, scones eller rundstykker. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes som vanlig mel i dine glutenfrie oppskrifter.
En deilig italiensk saus perfekt til pastaretter
Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.
Sprøbakt sei med Cordon Bleu- og skinkefyll
En kremet og fyldig ostesaus med distinkt smak av basilikum
Vår signaturdressing til pizza – laget på rømme med deilig krydder som passer perfekt til all slags pizza!
TORO Jegergryte er en fyldig gryte med sjampinjong og tyttebær. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel. Lett å like, lett å lage.
Eddikessens brun.
En norsk middagsklassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Rask, enkel og god middag!