Risgrøt 5min

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.

Sjokolademousse kaldrørt

Luftig og lettvint mousse

Risgrøt

Geisha grøtris er rundkornet ris som gir den ekte, gode risengrynsmaken. Server med kanel, sukker og smørøye!

Makrellfilet

Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

Makrellfilet

Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Indisk Tikka Masala

Tikka Masala er en klassisk indisk rett med kremet masalasaus med tomat, yoghurt og koriander. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, fisk eller grønnsaker, bønner og linser. Innholdet i esken er vegetarisk.

Supreme rapsolje m/smørsmak

Flytende flerumettet matfett

Miks for kyllingpanne mild kremet

TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

TORO Kremet Kyllingsuppe

TORO Kremet Kyllingsuppe er en mild kremet kyllingsuppe med smak av mais og vårløk. Smak til med karri og litt chilli for ekstra smak. Lett å like, lett å lage.