Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Aspargessuppe paste

En kremet suppe med mild og god smak av asparges.

TORO Svensk Ertesuppe

TORO Svensk Ertesuppe er en klassisk suppe med svinekjøtt og gule erter. God og enkel middag, spesielt sammen med grove pannekaker! Lett å like, lett å lage.

Lett bearnaisesaus

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.

Pizzabunn rustikk m/saus

Pizzabunn Rustikk er luftig og saftig med lukt og smak av rykende ferskt bakverk. Bunnen er forstekt og kommer ferdig toppet med tomatsaus som gjør at du enkelt kan servere restaurantpizza av høy kvalitet, raskt og effektivt, og med likt resultat hver gang til dine kunder.

Betasuppe

TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

Betasuppe

En norsk klassiker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn.

Pizzabunn u/saus amerikansk

Amerikansk pizzabunn 40cm uten saus er en ny pizza med hevet bunnkvalitet. Bunnen har et luftig og saftig bakverk med sprø skorpe.

Grandiosa 4xOst

Grandiosa 4xOst er den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.

Tomat- & pølsegryte

TORO Tomat- & pølsegryte er en kremet, tomatisert gryte med gulrot og brekkbønner og er ofte barnas favoritt. Passer best med pølser, men kan også serveres med kjøttboller. Gryten kan enkelt brukes som pølsegrateng i ovnen ved å tilsette kokt pasta og strø over revet ost. Lett å like, lett å lage