Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Karamellfromasj

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Makrellfilet

Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Pepper sort grovmalt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Makrellfilet

Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Thaisuppe red curry

En spennende thaisuppe med god smak av koriander, hvitløk og chili

Vaniljesaus usukret

Klassisk vaniljesaus som kokes

Potetsuppe m/urter & olivenolje

En kremet og fyldig suppe med mild smak av potet, urter og olivenolje.

TORO Kremet Kyllingsuppe

TORO Kremet Kyllingsuppe er en mild kremet kyllingsuppe med smak av mais og vårløk. Smak til med karri og litt chilli for ekstra smak. Lett å like, lett å lage.

Pastasløyfer farfalle tricolore

Pastasløyfer i 3 farger