Snittebønnestuing
TORO Snittbønnestuing er et viktig tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Snittebønnestuing passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne 1 ss smør. Lett å like, lett å lage.
TORO Snittbønnestuing er et viktig tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Snittebønnestuing passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne 1 ss smør. Lett å like, lett å lage.
Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.
TORO Kålstuing er en tradisjonsrik norsk klassiker og passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne litt revet muskat. Lett å like, lett å lage.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.
Ett digg kjøttdeigsalternativ med nøytral smak – uten allergener! Nyt smaken av et svensk landbruksprodukt som er en naturlig kilde til både fiber og proteiner.
Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!
TORO Fri Hvit saus er den glutenfrie varianten av vår klassiske, hvite saus.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.
TORO glasurmiks til ostekrem er en luftig glasur med mild og barnevennlig smak av vanilje. Passer perfekt som topping på muffins, gulrotkake eller som kakefyll. Tilsett kun smør og kremost naturell og bland sammen og nyt.
TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.