Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

Bayerpostei kuvertbeger

Saftig og god kjøttpostei

Fløtesaus paste

Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.

Supreme rapsolje m/smørsmak

Flytende flerumettet matfett

Kantarell- og sjampinjongsaus paste

Klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt og som utgangspunkt for din egen saus

Lasagne halvgastronorm

Lasagne i halvgastronorm

Spisskummen malt

Spisskummen er i nær slekt med karve. Spisskummen brukes spesielt mye i det indiske kjøkken, både i ren form og i krydderblandinger. TORO Krydderiet Spisskummen passer godt til både rødt og hvitt kjøtt og kan med fordel kombineres med hvitløk. Tilsett gjerne litt ekstra spisskum til f.eks Taco eller Tandorikylling. Lett å like, lett å lage.

Brun middagssaus paste

Klassisk brun middagssaus

FUN Light Sitron Lime

En sukkerfri og fristende tørsteslukker som tilfører smak og glede til enhver anledning.

Kjøtt & grill

Smaksrikt krydder av god kvalitet