Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Crème brûlée

TORO Crème Brûlée med ekte vanilje og fløyelsmyk konsistens er den perfekte desserten til små og store lag. Du trenger kun tilsette melk og fløte, karamellsukker følger med i pakken. TORO Crème Brûlée gir nok til 6 gode porsjoner.

Pannekaker

TORO Pannekaker passer like godt til middag som til dessert. Tilsett kun vann og bland sammen. Server TORO Pannekaker med syltetøy eller det du liker aller best. En pakke TORO Pannekaker gir ca. 6 pannekaker.

Lett bearnaisesaus

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.

Vafler familiepakning

TORO Vafler er en kjærkommen venn til helgekosen og enhver anledning er egentlig en god anledning til å servere vafler. Gjerne med syltetøy, brunost, sukker, smør og kanskje også rømme. Avkjøl vaflene på rist for ekstra sprø vafler. TORO Vafler Familiepakning gir ca. 16 vafler.

Betasuppe

En norsk klassiker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn.

Fruktsuppe

TORO Fruktsuppe er frisk og fruktig på smak. Nytes kald eller varm.

Pannekaker familiepakning

TORO Pannekaker passer like godt til middag som til dessert. Tilsett kun vann og bland sammen. Server TORO Pannekaker med syltetøy eller det du liker aller best. TORO Pannekaker Familiepakning gir ca. 20 pannekaker.

Tomat- & pølsegryte

TORO Tomat- & pølsegryte er en kremet, tomatisert gryte med gulrot og brekkbønner og er ofte barnas favoritt. Passer best med pølser, men kan også serveres med kjøttboller. Gryten kan enkelt brukes som pølsegrateng i ovnen ved å tilsette kokt pasta og strø over revet ost. Lett å like, lett å lage

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse.