Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Oksefond konsentrert flytende

En høykonsentrert, fyldig og mørk kraft med smak av oksekjøtt, gulrot, purre, løk, tomat og rødvin. Passer perfekt i mørk saus, gryte og marinade. Gir 35 liter ferdig kraft.

Kremet kyllinggryte

TORO Kremet kyllinggryte er en mild, kremet gryte inspirert av tradisjonell frikassé fra det norske kjøkken. Tilsett dine favorittgrønnsaker og server med poteter. Kylling kan også erstattes med lam eller kalv. Lett å like, lett å lage.

Lys buljong

Lys buljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som smaksbase for lyse supper, sauser og gryter. Gir 56 liter ferdig buljong.

Spesialmajones

Tidligere Denja Spesialmajones har nå blitt Idun Spesialmajones med ny og bedre resept!

Idun Spesialmajones er utviklet slik at du enkelt kan lage tilbehør og dressinger med din egen signatur!

Meksikansk gryte

Mildt krydret gryte med ris, bønner og paprika. Passer perfekt å serveres med kjøttdeig eller vegofarse.

Kjøttglace kalv lys paste

Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.

Jegergryte

En fyldig og mild grytebasis med sjampinjong og tyttebær. Smaker ypperlig med viltkjøtt, storfe eller rotgrønnsaker.

Karamellsaus ferdig

Tyktflytende dessertsaus med mange bruksområder

Kjøttglace okse paste

Pastøs kjøttglace av okse som er lett å dosere og justere. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 80 liter ferdig glace.