Hamburger beef
En tykk, grov og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede
En tykk, grov og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.
En tykk, grov og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede
En robust hamburger med 81 % storfekjøtt
Tidligere Denja Spesialmajones har nå blitt Idun Spesialmajones med ny og bedre resept!
Idun Spesialmajones er utviklet slik at du enkelt kan lage tilbehør og dressinger med din egen signatur!
TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage.
En tykk, grov og saftig halal hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede
Tyktflytende dessertsaus med mange bruksområder