Ravigottesaus
Svært anvendelig og veldig god til stekt kylling, kjøtt- og fiskeretter. Idun Ravigotte egner seg også godt som marinade til for eksempel kylling.
Svært anvendelig og veldig god til stekt kylling, kjøtt- og fiskeretter. Idun Ravigotte egner seg også godt som marinade til for eksempel kylling.
TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage
Nora Mindre Sukker inneholder masse bær, mindre sukker og ingen kunstig søtning – og er dermed et godt alternativ for deg som vil redusere sukkerinntaket, uten at det skal gå på bekostning av smak. Det store glasset og den herlige, friske smaken gjør dette syltetøyet til hele familiens favoritt!
Tandoori er en mildt krydret, kremet indisk kyllingrett med spisskummen, hvitløk og ingefær. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk og grønnsaker. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.
Samme gode Idun ketchup-smaken, men økologisk. Fortsatt proppfull av tomater og det går med hele 2 kg økologiske tomater til 1 kg ketchup.
Nøkkelhullsmerkede Havrefras er perfekt balansert med en mild smak av havre, god sprøhet og gode ingredienser som fullkorn, fiber og protein. En elsket favoritt på frokostbord i hele Skandinavia.
Rugfras har en fyldig smak av både rug og havre, ekstra gode fullkorn og perfekt sprøhet. Et perfekt valg for deg som ønsker et høyere fullkorns innhold enn det som er i vår Havrefras Original. Nyt Rugfras, som gir den beste starten på dagen!
Noras Rørte Syltetøy er laget av 80 % sommersøte bringebær, rørt sammen med litt sukker. Syltetøyet er fylt på begere og fryst ned slik at det kan tines hjemme når det skal spises – akkurat slik man gjør med syltetøyet man rører selv. Rett og slett rørende godt!
Porsjonsfromasj i beger
TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.