Sjokoladedrikk Lett 10 pk

TORO Rett i Koppen Sjokoladedrikk Lett skal treffe alle aldre fra barn til voksen/eldre som trenger litt ekstra energi eller bare har lyst på noe godt og varmt, på tur, på lesesalen, hjemme i sofakroken, eller på farten.

Cappuccinofromasj

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Grovhakket makrellfilet

En grovhakked variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Gele m/bringebærsmak

Bringebærgelé – en frisk og fruktig dessert med klassisk smak og enkel, rask tilberedning.

Potetmos med kjøtt

TORO Rett i koppen Potetmos med kjøtt gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Et tradisjonelt og smaksrikt mellommåltid!

Grovhakket makrellfilet

En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Jordbærfromasj

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Gele m/jordbærsmak

Jordbærgelé – en frisk og fruktig dessert med klassisk smak og enkel tilberedning.

Pasta Bolognese

TORO Rett i koppen Pasta Bolognese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.