Rødkål hjemmelaget
Rødkål med stort kutt og frisk smak
Rødkål med stort kutt og frisk smak
Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler
Luftig og lettvint mousse
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.
Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.
Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.
Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.
Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.
Fløtepudding med vanilje
Hemmeligheten med Nora Hjemmelaget Rødkål er tilsetningen av solbærsaft. Smaken er fyldig og frisk.
En norsk klassiker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn.
Eddikessens klar.