Sjokolademuffins

TORO Sjokolademuffins er luftige med god smak av ekte sjokolade. De smaker supergodt både med og uten glasur og er en innertier i barnebursdager. TORO sjokolademuffins kan lages som små muffins (16 stk.) eller store muffins (8-10 stk.) og er også helt glutenfrie.

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Schnitzel

Skikkelig digg crispy schnitzel basert på erteprotein. Utsiden er sprø og crunchy, innsiden saftig og smakfull.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Burger

Kanskje verdens beste plantebaserte burger?
100% plantebasert burger som både smaker digg og ser ut som en skikkelig god burger. Monteres som en vanlig burger med de beste dressingene og sausene Idun kan tilby. Et must på alle burgermenyer!

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Salsa

Tomatrelish med chili

Hjemmelaget Multesyltetøy

Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!

Grøtris rundkornet

Rundkornet grøtris til storkjøkkenbruk

Rosmarin

Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.