Rosmarin

Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Hollandaisesaus paste

Klassisk fransk saus som er perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker.

Aspargessuppe porsjon

En rund og god aspargessuppe i porsjonsstørrelse. Perfekt som et varmende mellommåltid.

Valmuefrø blå

Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.

Brun middagssaus paste

Klassisk brun middagssaus

Tomatsuppe porsjon

En rund og god tomatsuppe i porsjonsstørrelse. Perfekt som et varmende mellommåltid.

Kruspersille

Persille er velegnet som krydder til både til kalde og varme retter. TORO Krydderiet Persille passer perfekt som dryss på kjøtt, fisk eller grønnsaker eller poteter og som smakstilsetning i sauser, supper og dressinger. Persille passer utmerket til fyll i laks eller ørret som skal helstekes, eller sammen med hvitløk i fylt lammelår. Spesialtips: Spis litt kruspersille for å dempe løk- eller hvitløksånde. Lett å like, lett å lage.

Tomatsuppe paste

Den klassiske tomatsuppen med en mild og god smak – hele Norges favoritt!

Taco Bowl

TORO Taco Bowl er en smakfull rett med den gode, kjente taco-smaken. Taco bowlen inneholder kjøtt, bønner samt stor andel grønnsaker. Ferdig på 3 minutter i mikrobølgeovn.

Chilikrydder

TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.