Mild saus til laks

TORO Mild saus til laks er en smakfull saus som passer til både laks og hvit fisk. Den er mildt krydret for å gi en god base for å lage din egen fiskesaus – tilsett for eksempel hakket persille og kvernet sort pepper. Lett å like, lett å lage.

Nypesuppe usukret

Velsmakede dessertsuppe uten sukker

Pariser Rødbeter

Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!

Middagsris med villris boil in bag

TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.

Blåbærsuppe usukret

Velsmakende dessertsuppe uten sukker

Peppersaus

TORO Peppersaus er en klassiker som setter god smak på biff, karbonader, fisk og kylling. Tilsett gjerne litt matfløte for en mildere saus. Lett å like, lett å lage.

Pariser Agurker

En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.

Aspic

Aspic buljonggele i lettoppløselig pulver

Skivede Agurker

Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.

Glutenfri Meksikansk Gryte

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.