Gele m/sitronsmak

Sitrongelé – en frisk og syrlig dessert som er enkel å tilberede.

Hollandaisesaus original

TORO Hollandaise er en klassisk fransk saus og grunnlaget for mange smørsauser – som for eksempel bearnaise. Hollandaisesaus har en mild og kremet smak og passer perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker. Prøv den på nykokt asparges eller til eggs Benedict. Lett å like, lett å lage.

Gele m/kiwismak

Kiwigelé – en frisk og syrlig dessert med spennende smak og enkel tilberedning.

Bretagne kyllingsaus

TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.

Gele m/bringebærsmak

Bringebærgelé – en frisk og fruktig dessert med klassisk smak og enkel, rask tilberedning.

Sandefjordsmør original

TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.

Gele m/jordbærsmak

Jordbærgelé – en frisk og fruktig dessert med klassisk smak og enkel tilberedning.

Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Gele m/appelsinsmak

Appelsingelé – en frisk og sødmefull dessert med enkel og rask tilberedning.

Lett bearnaisesaus

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.