Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Sjysaus original

TORO Sjysaus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus. Sjysaus passer godt til biff, stek og koteletter – hev gjerne smaken ved å tilsette litt av stekesjyen før servering. Lett å like, lett å lage. 

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Tomatsuppe Fullkornsmakaroni

TORO Tomatsuppe med fullkornsmakaroni har den samme velkjente og foretrukne smaken som originalen TORO Tomatsuppe, men dette er en mer mettende tomatsuppe tilsatt 40% mer makaroni laget av fullkorn.

Kyllingsuppe asiatisk m/ingefær & koriander

En varmende og godt krydret suppe med ingefær, koriander, ananas, paprika og vårløk

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Løkpølse XL

Grov pølse med tydelige biter av løk og gressløk.

Lofoten Fiskesuppe

En klassisk fiskesuppe som inneholder blant annet reker, gulrot og potet.

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Leverpostei grovere kuvertbeger

Grovere leverpostei med mer smak enn originalen