Grovhakket makrellfilet
En grovhakked variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
En grovhakked variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
Bringebærgelé – en frisk og fruktig dessert med klassisk smak og enkel, rask tilberedning.
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner
Jordbærgelé – en frisk og fruktig dessert med klassisk smak og enkel tilberedning.
TORO Rett i koppen Pasta Bolognese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner
Appelsingelé – en frisk og sødmefull dessert med enkel og rask tilberedning.
TORO Rett i koppen Gulrotsuppe gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man er litt sulten og vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Varm, spis og nyt!