Markedsføring og merkevare

Vi har over 300 merkevarer som selges i over 100 land. Mange av disse er kjente og kjære i de lokale markedene, men vi jobber alltid med å utvikle nye og spennende produkter og merkevarer.

Er du god på å se forbedringsmuligheter, eller liker du å utvikle ting fra bunnen av? Da kan det være det er deg vi ser etter.

Bak hver eneste merkevare og hvert produkt ligger det mye innsikt og analyse. Vi bruker innsikten til å posisjonere produktene våre og tilfredsstille forbrukernes ønsker og behov. Det gjør vi gjennom innovasjon og effektiv kommunikasjon som skaper salg og vekker lojalitet.

I avdelingen finner du mennesker med en rekke bakgrunner, fra økonomi og markedsføring til innovasjon og gründervirksomhet.

Et innovativt arbeidsmiljø

Vi tilbyr et innovativt, krevende og morsomt arbeidsmiljø, hvor kompetanse- og karriereutvikling står sentralt. Vi har vårt helt eget Brand Acadamy, utviklet av Norges fremste eksperter på merkevarebygging.

Her kan du lære alt fra merkevarestyring og innovasjon, til kundebehov og merkelojalitet. Målet vårt er å utvikle medarbeidere som kan fylle fremtidige lederstillinger i selskapet og klatre videre i Orkla-konsernet på tvers av landegrenser.

Fra produktutviklere til digitale fagfolk

Hos oss finner du tradisjonelle roller hvor du jobber med ett eller flere merker innen en bestemt portefølje. I tillegg har vi produktutviklere, digitale fagfolk, sosiale medie-eksperter og innovasjonsspesialister.

Ta gjerne kontakt med karriere@orkla.no om du har ytterligere spørsmål om hvordan det er å jobbe innen markedsføring og merkevare hos oss.