
TORO Proffkjøkken er undermerket til TORO og viser at produktene er spesielt utviklet for kokker og storhusholdning.

TORO har siden 1946 hjulpet norske hjem med matlagningen ved å tilby kvalitetsrike, smakfulle middagsløsninger som føles «så godt som hjemmelaget». Bak hvert produkt ligger en historie om tradisjon, innovasjon og en dyp kjærlighet for mat. (les mer om TOROs historie her). TORO har også en lang tradisjon med å tilby produkter spesielt utviklet og tilpasset storhusholdningsmarkedet, som skal hjelpe kokken med å levere smakfulle måltider til mange. For å snakke direkte til proffmarkedet utviklet vi undermerkevaren TORO Proffkjøkken, en merkevare som leverer smarte, enkle og smakfulle løsninger – fra en kokk til en annen.

Produksjon og produktutvikling
TORO Proffkjøkkens produkter utvikles og produseres i Norge, hovedsakelig på fabrikken i Arna utenfor Bergen. Dette sikrer kortreiste produkter spesielt utviklet for å svare på forbrukerbehovene og smakspreferansene i det norske markedet. Det innebærer kjente og tradisjonelle norske smaker, men også nye og spennende smaker fra andre verdensdeler.
Vi leverer norske produkter basert på norske råvarer av høyeste kvalitet produsert på en skånsom måte som sikrer at både smak og næringsstoffer blir godt bevart.

Supper
TORO Proffkjøkken har et bredt sortiment av supper som leverer både tradisjonelle og eksotiske smaker tilpasset norske preferanser. Suppebasene er enkle i tilberedning og sikrer et god resultat, men gir også stort spillerom for å sette sitt eget preg på suppen. I tillegg til et varmt og godt måltid for gjestene, sikrer suppene også god kjøkkenøkonomi og gjør det lett å bruke opp rester fra tidligere serveringer.

Buljong
Alle gode måltider starter med en god base. Med et bredt buljongsortiment sikrer TORO Proffkjøkken en smaksrik rett med både baser, smakssettinger og toppinger.
Buljongpulver gir deg en god smaksbase og er dermed et perfekt utgangspunkt til supper, sauser og gryter. Pulveret er lett oppløselig i vann, har høy konsentrasjon, og gir god kjøkkenøkonomi.
Oksekraft og kjøttglace kan brukes som både smaksbase og smakstilsetter underveis i matlagningen da den blandes lett ut i varm væske. Glace egner seg spesielt som base til sauser da den er høyt konsentrert og gir en fyldig og rik smak.
Flytende fond brukes gjerne som topping, som smaksetter eller smaksforsterker når retten trenger et lite løft. Med et bredt utvalg av varianter kan du spisse smaken du ønsker å fremheve i retten med enkle tak.

Gryter
TORO Proffkjøkken har et bredt sortiment både internasjonale og norske bestselgervarianter, som gir deg det beste utgangspunktet for å lage din gryte. Nå er også flere glutenfrie, og med færre allergener så man lettere kan servere til flere.
Grytene gir et godt og varmt måltid som tillater stor variasjon, med muligheter for å bruke forskjellige proteiner og grønnsaker, eller gårsdagens rester. Godt for økonomien og smaksløkene!

Sauser
Ikke glem sausen!
Sett kronen på verket med en velsmakende saus fra TORO Proffkjøkken. Våre sauser smaker godt i seg selv, men er også ypperlige utgangspunkt for din signatursaus.
TORO Proffkjøkkens tilbyr et bredt utvalg av sauser til enhver anledning.

Middagstilbehør
Vi har tilbehøret du trenger for å fullføre måltidet.

Dessert
Vi har alt du trenger for å skape et fristende og variert dessertbord, både til hverdags og fest:
Dessert- og bakemikser du enkelt lager selv, og kan gjerne sette ditt eget preg på!
Ferdige kaker, fromasjer, porsjonsdesserter og kompotter som er klare til servering.
Dessertsauser som gjør desserten komplett.
Se utvalget her!