Glutenfri Meksikansk Gryte

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

Blomkålsuppe glutenfri

TORO Fri Blomkålsuppe er glutenfri. Tilsett gjerne blomkål i suppen og litt bacon om du ønsker.

Tomatsuppe glutenfri

TORO Fri Tomatsuppe er glutenfri. Server med glutenfri pasta og et egg om du vil.

Glutenfri Brun Saus

TORO Fri Glutenfri Brun Saus er perfekt når du trenger en glutenfri saus til middagen. Lettvint å lage, og god på smak! Sausen er også Lav Fodmap.

Supergrøt Kanel & Puffet Quinoa

Bare Bra Supergrøt er en herlig grøt fylt med naturlig sunne, smakfulle ingredienser. Grøten er uten tilsatt sukker, naturlig rik på fiber og protein, og kan tilberedes varmt eller kaldt som kjøleskapsgrøt. Perfekt sunn, rask og god start på dagen, på farten eller som mellommåltid!

Chicken Chili Bowl

TORO Chicken Chili Bowl er en smaksrik gryte med tomater, paprika og ris krydret med chili, chipotle, koriander og spisskummen. En spennende bowl med mye smak! Lett å like, lett å lage.

Glutenfri Bergensk Fiskesuppe

TORO Fri Glutenfri Bergensk Fiskesuppe er en glutenfri kremet fiskesuppe med biter av gulrot, purre og gressløk. Suppen passer perfekt med biter av fisk og skalldyr. Serveres med glutenfritt brød.

FUN Light Jordbær

FUN Light Jordbær er en av to Årets Smaker 2021. Dette er en nyhet med jordbær-smaken alle elsker og som passer perfekt for deg og hele familien. Selvfølgelig helt uten sukker.

Stabburet Leverpostei Fersk

Ekstra smøremyk og smakfull utgave av den originale Stabburet Leverpostei. Foruten å være rik på jern, er leverpostei også en god kilde til folat og vitamin B12 for både liten og stor. Nå også Glutenfri.

Nudler med kylling og grønnsaker

Mr. Lee ferdigrett med nudler, kylling og grønnsaker. En smakfull og enkel rett til lunsj eller middag. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.