Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Risgrøt

TORO Risgrøt er en deilig risgrøt laget etter tradisjonell oppskrift, og smaker som hjemmelaget. Toppingpose med sukker og kanel følger også med. Ferdig på kun 3 minutter i mikro. 

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk

TORO Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk er en smakfull saus som passer til alt av lyst kjøtt. Kremet kyllingsaus passer også utmerket til fisk og pasta. Tilsett gjerne fersk basilikum. Lett å like, lett å lage.

Jegergryte

TORO Jegergryte er en fyldig gryte med sjampinjong og tyttebær. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel. Lett å like, lett å lage.

Pepper sort grovmalt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Sausejevning til brun saus

TORO Sausejevning til brun saus er det enkleste utgangspunktet for din egen gode saus! Med sausejevning har du basen til mange forskjellige sauser og gryteretter – smak til selv med krydder, kraft, fløte eller andre ingredienser. Lett å like, lett å lage.

Kjøttkakesaus

Vår originale kjøttkakesaus er en favoritt til en tradisjonell kjøttkakemiddag med poteter og erstestuing! TORO kjøttkakesaus passer også utmerket til annet stekt kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt rømme og rørte tyttebær i sausen. Lett å like, lett å lage.

Brun saus med løk

TORO Brun saus med løk er en smakfull og klassisk saus som passer perfekt til kjøttretter som karbonader, kjøttkaker, stek og pølser. Tilsett 1/2 dl rømme og 2 ss rørte tyttebær for en mer kremet og frisk saus. Lett å like, lett å lage.