Pizzakrydder

TORO Krydderiet Pizzakrydder er glimrende til pizza og ostesmørbrød, men også velegnet til pastaretter. Pizzakrydder har en deilig smak av blant annet oregano, paprika, basilikum og timian. Lett å like, lett å lage.

Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk

TORO Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk er en smakfull saus som passer til alt av lyst kjøtt. Kremet kyllingsaus passer også utmerket til fisk og pasta. Tilsett gjerne fersk basilikum. Lett å like, lett å lage.

Sausejevning til brun saus

TORO Sausejevning til brun saus er det enkleste utgangspunktet for din egen gode saus! Med sausejevning har du basen til mange forskjellige sauser og gryteretter – smak til selv med krydder, kraft, fløte eller andre ingredienser. Lett å like, lett å lage.

Hvitløkspulver

Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. TORO Krydderiet Hvitløkspulver passer til mange retter, men står særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten passer hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser. Lett å like, lett å lage.

Karri malt

Ordet karri er avledet av det hinduiske ordet «turcurri» og betyr nytelse. Karri er den vanligste krydderblandingen i verden og har sin bakgrunn i det indiske kjøkken. Karri kan bestå av mellom 10 og 35 ingredienser. TORO Krydderiet Karri bør freses i olje eller smør i en godt oppvarmet gryte før den brukes i sauser eller supper. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. Krydderet kan brukes også i smaksetting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger. Lett å like, lett å lage.

Mild saus til laks

TORO Mild saus til laks er en smakfull saus som passer til både laks og hvit fisk. Den er mildt krydret for å gi en god base for å lage din egen fiskesaus – tilsett for eksempel hakket persille og kvernet sort pepper. Lett å like, lett å lage.

Middagsris med villris boil in bag

TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.

Peppermix

TORO Krydderiet Peppermix er en god blanding av sort pepper, paprika, allehånde og kajenne. Peppermix er svært anvendelig til det meste av matlaging. Lett å like, lett å lage.

Oregano

Oregano er en viltvoksende plante som trives aller best i middelhavsområdene, men finnes til og med i Norge. Oregano brukes hovedsakelig i pizza og pastaretter, da krydderet passer godt til retter av tomat og ost. TORO Krydderiet Oregano kan også brukes i farseretter og på grillet kjøtt, stekt kylling, svinekjøtt og kalvekjøtt. Oregano egner seg også i en del supper, i retter med lammekjøtt og til sauser til stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri Meksikansk Gryte

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.