Koriander malt

Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.

Chicken Pasta

TORO Chicken Pasta er en nydelig pastarett med kylling og grønnsaker i kremet saus. Toppingpose med parmesanost følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Ingefær hel

Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak. Krydring med ingefær kjenner vi best fra asiatisk mat. TORO Krydderiet hel ingefær skrelles og rives eller hakkes til bruk som smaksetter i sauser, marinader, chutney og wok. Lett å like, lett å lage.

Scones

TORO Scones gir halvgrove scones med havregryn og solsikkekjerner på kun 25 minutter. Ferdig stekt er de luftige, saftige og smaker fantastisk med for eksempel syltetøy eller ost. Perfekt til helgefrokosten eller som tilbehør til suppen til middag. TORO Sones gir 8 scones.

Kanel hel

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. TORO Krydderiet hel kanel er perfekt i indisk matlaging og i varme drikker som gløgg og glüwein. Lett å like, lett å lage.

Pizzasaus Original

Den orignale Idun Pizzasaus

Pepper hvit malt

Hvit pepper brukes i farseretter av kjøtt og fisk. TORO Krydderiet hvit pepper kan også brukes i marinader, dressinger og sauser. Lett å like, lett å lage.

Allehånde malt

Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.

Solbærtoddy

TORO Rett i koppen Solbærtoddy er en smaksrik klassiker. Drikken har en tradisjonell og god smak av solbær og krydder. Solbærtoddy passer perfekt foran peisen eller som varm drikke på tur.

Sukkerkulør

Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.