Risengrøt
Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.
Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.
TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage.
TORO Carbona pastasaus er en klassiker fra det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille. Lett å like, lett å lage.
TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.
TORO Original tomatsuppe med makaroni er hele Norges favoritt. Det er en mild suppe med en barnevennelig smak som har definert hvordan en tomatsuppe skal smake i Norge. Tilbehør som varme rundstykker smaker ekstra godt. Lett å like, lett å lage.
Den gode smaken av bearnaisesaus slik du kjenner den! TORO Bearnaisesaus er perfekt til biff, stekt eller grillet kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt stekesjy fra stekepannen etter du har stekt kjøttet. Lett å like, lett å lage.
TORO Rødvinssaus er en klassisk saus som passer spesielt godt til oksekjøtt og stek. Den gode vinsmaken fremhever egensmaken i kjøttet. Tilsett gjerne ekstra rødvin og stekesjy for en enda fyldigere smak. Lett å like, lett å lage.
Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.
TORO Pasta Carbonara er en pastarett med ostesaus og kvernet pepper, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pastarør og en lys ostesaus med eggeplomme, persille og grovkvernet sort pepper. Tilsett gjerne litt sprøstekt bacon. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.