Pasta Carbonara familiepakning

TORO Pasta Carbonara er en pastarett med ostesaus og kvernet pepper, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pastarør og en lys ostesaus med eggeplomme, persille og grovkvernet sort pepper. Tilsett gjerne litt sprøstekt bacon. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.

Nugatti tube

Nugatti på tube er et praktisk valg når man er flere som skal dele og passer spesielt godt på farten eller på tur. Smaken er like god som originalen på boks og innholdet er enkelt å klemme ut, uten søl.

Pasta di Parma familiepakning

TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Chunky Ketchup

En smaksrik og chunky tomatketchup som passer flere retter! Den er perfekt til hamburger, pølser og fries. Idun Chunky Tomatketchup inneholder 68% tomat og er tilsatt finhakket sjalottløk for mer smak.

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.

Pepper sort malt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Calzone Ost og Skinke

Grandiosa Calzone med ost og skinke er en stenovnsbakt mini-Calzone fylt med ost, skinke, tomatsus, hvitløk og chili. Perfekt på farten!

Kanel malt

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. Det er et viktig bakverkskrydder som vi kjenner fra en rekke kaker og hvetebakst, for eksempel eplekake og kanelboller. TORO Krydderiet Kanel er også en kjær følgesvenn til grøt – på havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til jul. Lett å like, lett å lage.