Kapers

Kapers er de syltete blomsterknoppene fra kapersbusken. Knoppene legges i eddiklake før blomstring og konserveres. TORO Krydderiet Kapers passer spesielt godt i potetsalater og remulade, og som tilbehør til smørbrød og retter med kjøttdeig og panert fisk. Lett å like, lett å lage.

TORO Chili Sin Carne

TORO Chili sin carne er en meksikanskinspirert gryte med mye smak av kajennepepper, mild chili, paprika og hvitløk. Vil du tilsette andre grønnsaker enn anbefalt tilberedning? Prøv å bytte ut paprika eller bønner med mais, søtpotet, kikerter eller squash. Lett å like, lett å lage vegetarisk.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Glutenfri Bali Kyllinggryte

TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.

Løk sprøstekt

Enten det er til pølsa, hamburgeren eller til brødskiva vil PS sprøstekt løk løfte smaksopplevelsen!

Balsamico dressing

En fyldig balsamicodressing med extra virgin olivenolje og gode urter.

Thousand Island dressing

Kjent og kjær dressing som er en selvfølge til salaten. Folkets favoritt, som også passer perfekt til kylling.

Soltørket tomat & basilikum dressing

Fyldig dressing med soltørkettomat og basilikum som blir en klar favoritt! Bredt bruksområde, prøv den for eksempel til salat og sjømat.

Fransk dressing

En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.

Pizzadressing

En smaksrik dressing med rømme og hvitløk som passer perfekt til pizza.