Grandiosa Full Pakke
Klassikeren fra 2007 er tilbake! Grandiosa Full Pakke har alt, røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og rømmesaus.
Klassikeren fra 2007 er tilbake! Grandiosa Full Pakke har alt, røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og rømmesaus.
Endelig finnes det en glutenfri postei i den gule boksen! Stabburet Glutenfri Leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket.
Vår originale kjøttkakesaus er en favoritt til en tradisjonell kjøttkakemiddag med poteter og erstestuing! TORO kjøttkakesaus passer også utmerket til annet stekt kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt rømme og rørte tyttebær i sausen. Lett å like, lett å lage.
TORO Peppersaus er en klassiker som setter god smak på biff, karbonader, fisk og kylling. Tilsett gjerne litt matfløte for en mildere saus. Lett å like, lett å lage.
Nå finnes Stabburet Glutenfri Leverpostei også i praktiske porsjonspakninger som er perfekt til matpakken, turbruk og til de som bare vil ha en skive i farta. Vår glutenfri leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket, kun 9 % fett og en god kilde til jern, folat og vitamin B12.
En smaksrik dressing med rømme, kvernet pepper og finhakket basilikum, som passer perfekt til salaten.
TORO Thaisuppe Red Curry har en god smak av koriander, hvitløk og chili. Tilsett hakket koriander og litt limesaft for mer smak. Lett å like, lett å lage.
TORO Rødvinssaus er en klassisk saus som passer spesielt godt til oksekjøtt og stek. Den gode vinsmaken fremhever egensmaken i kjøttet. Tilsett gjerne ekstra rødvin og stekesjy for en enda fyldigere smak. Lett å like, lett å lage.
TORO Brun saus med løk er en smakfull og klassisk saus som passer perfekt til kjøttretter som karbonader, kjøttkaker, stek og pølser. Tilsett 1/2 dl rømme og 2 ss rørte tyttebær for en mer kremet og frisk saus. Lett å like, lett å lage.
TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage.