Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Pizzarull Skinke & Mozzarella

Inspirert av Vesuvio og pakket med smakfulle ingredienser, er denne
rullen designet for å nytes rett fra pakken. Varm den opp for et raskt,
perfekt mellommåltid på farten.

Miks for kyllingpanne mild kremet

TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

Saus til stek

TORO Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin, lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen, solbærsaft eller fløte rett før servering. Lett å like, lett å lage. 

Squeezy Bringebærsyltetøy

Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!

Tomtebrygg

Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.

Blåbærsyltetøy mindre sukker

Nora Mindre Sukker inneholder masse bær, mindre sukker og ingen kunstig søtning – og er dermed et godt alternativ for deg som vil redusere sukkerinntaket, uten at det skal gå på bekostning av smak. Det store glasset og den herlige, friske smaken gjør dette syltetøyet til hele familiens favoritt!

Havrefras

Nøkkelhullsmerkede Havrefras er perfekt balansert med en mild smak av havre, god sprøhet og gode ingredienser som fullkorn, fiber og protein. En elsket favoritt på frokostbord i hele Skandinavia.

Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Eddikessens Brun

Eddikessens brun.