Havrebrød glutenfri

TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.

Tomtebrygg

Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.

Glutenfri Lys Melblanding

TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.

Eddikessens Brun

Eddikessens brun.

Middagsris boil in bag

TORO Middagsris er en langkornet, parboiled ris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder et høyere innhold av vitaminer og mineraler enn vanlig hvit ris. Risen er lett og luftig og kleber ikke. Egner seg godt til alle typer retter. Lett å like, lett å lage.

Laks Varmrøkt

Stabbur-Laks med varmrøkt laks er et saftig og lett smørbart laksepålegg av grovhakket laks med biter av varmrøkt laks i en mild saus. Et smakfullt pålegg med en naturlig god smak. Naturlig rik på omega-3, protein og vitamin D.

Hurtigris

TORO Hurtigris er en hvit, luftig og langkornet ris med mild smak. Risen er forkokt og tørket. Behandlingen sørger for et næringsrikt og velsmakende produkt som tilberedes på kun 5 minutter. TORO Hurtigris passer godt til alle type retter. Lett å like, lett å lage.

Makrellfilet tomat & basilikum

En saftig og knallgod Stabbur-Makrell med smak av tomat og basilikum. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Basmatiris boil in bag

TORO Basmatiris har en særegen, rik smak som kan minne om nøtter. Den dyrkes i India og Pakistan, og passer ekstra godt til søtlige og krydrete retter. Lett å like, lett å lage.

Jasminris boil in bag

TORO Jasminris er en høykvalitets, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene. Smaken er mild og ren, og konsistensen er lett klebrig. TORO Jasminris egner seg godt til alle type retter, særlig krydrede orientalske retter. Lett å like, lett å lage.