Grandiosa Full Pakke

Klassikeren fra 2007 er tilbake! Grandiosa Full Pakke har alt, røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og rømmesaus.

Grandiosa Taco Fiesta

Grandiosa Taco Fiesta er en ny pizza som kombinerer to av nordmenns favoritter: pizza og taco! Toppet med mais, løk, salsa og krydret kjøttdeig blir dette en ny familiefavoritt.

Calzone Ost og Skinke

Grandiosa Calzone med ost og skinke er en stenovnsbakt mini-Calzone fylt med ost, skinke, tomatsus, hvitløk og chili. Perfekt på farten!

Grandiosa Delux Grillkylling

Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Grillkylling er toppet med saftig kylling, tomat og rødløk, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Grandiosa Uten Paprika

Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.

Pizzarull Ost & skinke

Grandiosa Pizzarull er et genialt lite måltid som er ferdig på 2 minutter i mikroen. Grandiosa Pizzarull kommer i en smart pakning som gjør bunnen sprøere. I tillegg har emballasjen en smart riveremse som gjør at du kan spise rett fra pakningen. Enklere blir det ikke!

Vår Hjemmelagde med Kjøttdeig

Grandiosa Vår Hjemmelagde er en pizza som både ser ut og smaker som hjemmelaget. Vår Hjemmelagde Kjøttdeig har tykk og saftig bunn, smakfull tomatsaus og rikelig med digg kjøttdeig og ost. Pizzaen veier hele 1kg og er perfekt for å deles!

Grandiosa Pepperoni Spesial

En skikkelig digg pepperoni pizza som garantert blir en slager hjemme!

Grandiosa Pepperoni

Norges nest mest spiste pizza. Pizzaen har masse deilig pepperoni toppet med mozzarella og Jarlsberg®.

Grandiosa 4xOst

Grandiosa 4xOst er den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.