Thousand Island dressing 3%

En selvfølge til salaten og en kjempegod allrounder. Passer perfekt for de som ønsker et lettere alternativ.

Idun Tomatketchup Usøtet

Norges første Tomatketchup med Nøkkelhullsmerket! Verken tilsatt sukker eller kunstig søtning. Inneholder 68% mindre sukkerarter og 58% mindre salt enn gjennomsnittet for ketchup, og jeg er selvfølgelig helt uten konserveringsmiddel. Smaken er naturligvis litt mindre søt, men ekstra søte og solmodne tomater sikrer gode smaken av Idun Tomatketchup.

Idun Tomatketchup

Idun Tomatketchup i praktisk flaske som er perfekt på tur – proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.

Chunky Burgerdressing

Smakfull hamburgerdressing tilsatt biter av friske norske sylteagurker og litt chili for en noe sterkere smak.

Idun Tomatketchup

Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.

Balsamico dressing

En fyldig balsamicodressing med extra virgin olivenolje og gode urter.

Fransk dressing

En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.

Chunky Ketchup

En smaksrik og chunky tomatketchup som passer flere retter! Den er perfekt til hamburger, pølser og fries. Idun Chunky Tomatketchup inneholder 68% tomat og er tilsatt finhakket sjalottløk for mer smak.

BBQ Sauce

Idun «DAMN FINE» BBQ Sauce er en deilig, mørk, og krydret saus med en anelse røyksmak som passer perfekt på eller ved siden av mat som skal grilles og stekes. Smaker også kjempegodt på en hamburger.

Thousand Island dressing

Kjent og kjær dressing som er en selvfølge til salaten. Folkets favoritt, som også passer perfekt til kylling.