Urter i olje provence
Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje
Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje
En fyldig og mild grytebasis med sjampinjong og tyttebær. Smaker ypperlig med viltkjøtt, storfe eller rotgrønnsaker.
Pure av fersk basilikum, hvitløk, havsalt, parmesan, pinjekjerner og olje
En fyldig og kremet gryte med paprika og løk.
Pure av frisk hvitløk i olje
Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje
Pastarett med kylling og oppskårede grønnsaker
Orientalsk gryte er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Mildt krydret med karri, ingefær og karve.
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Godt krydret med blant annet ingefær og koriander. Gryten serveres med kylling.