Urter i olje provence

Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje

Jegergryte

En fyldig og mild grytebasis med sjampinjong og tyttebær. Smaker ypperlig med viltkjøtt, storfe eller rotgrønnsaker.

Urter i olje pesto

Pure av fersk basilikum, hvitløk, havsalt, parmesan, pinjekjerner og olje

Stroganoffgryte

En fyldig og kremet gryte med paprika og løk.

Urter i olje hvitløk

Pure av frisk hvitløk i olje

Urter i olje basilikum

Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje

Pastapanne kylling

Pastarett med kylling og oppskårede grønnsaker

Orientalsk gryte

Orientalsk gryte er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Mildt krydret med karri, ingefær og karve.

Ansjosfilet

Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging

Tikka masala gryte

Smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Godt krydret med blant annet ingefær og koriander. Gryten serveres med kylling.