Glaze
Søt soyabasert saus til glassering av eksempelvis kjøtt og hamburger
Søt soyabasert saus til glassering av eksempelvis kjøtt og hamburger
Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.
TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.
Stabburet Pizza Pepperoni er en smakfull pizza som er rikelig toppet med pepperoni av storfe, runde og skivet, og norsk edamerost.
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Grovhakket og ekstra saftig makrellfilet i tomatsaus
Saftig og grovhakket laksepålegg med biter av varmrøkt laks
Ferdig saus
MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på en tradisjonelt hvis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til tapas eller som kjeks til ostefat.
Rømmedressing smakssatt med gressløk og hvitløk.