Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Firkantpizza mexicana halvgastronorm

Ferdigtoppet pizza med tacokjøttdeig, halvgastronorm

Mr. Lee nudler m/Kjøttsmak

Mr. Lee nudler med kjøttsmak passer perfekt når man vil ha et enkelt og smakfullt mellommåltid. Spis alene eller sammen med andre matretter

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa Delux Skinke & Mozzarella

Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Skinke & Mozzarella er toppet med saftig skinke, norsk mozzarella, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Vi ønsker å gjøre det like enkelt å spise mer klimavennlig som å ta seg en Grandis. Det at dette produktet er merket med Klodemerket betyr at pizzaen har et lavt klimaavtrykk i henhold til FNs 1,5 gradersmål for global oppvarming. Les mer om Klodemerket på www.orkla.no/klodemerket.

Mr. Lee nudler m/Kyllingsmak

Mr. Lee nudler med kyllingsmak passer perfekt når man vil ha et enkelt og smakfullt mellommåltid. Spis alene eller sammen med andre matretter

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Potetmos

En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk

Mr. Lee Nudler Kopp Kyllingsmak

Mr. Lee koppnudler med kyllingsmak passer perfekt når man er litt sulten, og vil ha et enkelt og smakfullt mellommåltid. Tilsett kokende vann og spis rett fra koppen!