Løkpulver

Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.

Sei sprøbakt

Sprøbakt sei av sammensatte biter filet

Svolværpostei

Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.

Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Sei cordon bleu m/ost & skinke sprøbakt

Sprøbakt sei med Cordon Bleu- og skinkefyll

Pizza Pepperoni

Stabburet Pizza Pepperoni er en smakfull pizza som er rikelig toppet med pepperoni av storfe, runde og skivet, og norsk edamerost.

Grandiosa Delux Pepperoni

Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Pepperoni er toppet med smaksrik, speket pepperoni, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Vi ønsker å gjøre det like enkelt å spise mer klimavennlig som å ta seg en Grandis. Det at dette produktet er merket med Klodemerket betyr at pizzaen har et lavt klimaavtrykk i henhold til FNs 1,5 gradersmål for global oppvarming. Les mer om Klodemerket på www.orkla.no/klodemerket.

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Tasty Tandoori

TORO Tasty Tandoori er en smakfull indisk kyllinggryte med blomkål, brokkoli og koriander. Toppingpose med tandoorikrydder følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.