Grovhakket makrellfilet

En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Rødspettefilet enkel, panert

Rå og panert enkel rødspettefilet

Fransk dressing

En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.

Gele m/appelsinsmak

Appelsingelé – en frisk og sødmefull dessert med enkel og rask tilberedning.

Fiskesaus Lofoten

Saus i lettoppløselig pulver

Nugatti Crisp

Nugatti Crisp inneholder knasende spør crispkuler samtidig som produktet opprettholder den gode smaken til Nugatti Original. Nugatti har vært på markedet siden 1969, og er nordmenns klare favoritt på skiva.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Squeezy Bringebærsyltetøy

Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!

Skogsoppsuppe

En kremet og smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell.

Nugatti Air

Nugatti Air er myk og luftig. Den er basert på samme oppskrift som originalen, men har blitt oppkremet med luftbobler. Dette gjør at den får en spennende konsistens og en unik smaksopplevelse, samtidig som den blir ekstra smøremyk og derfor perfekt også som glasur eller til baking.