Grovhakket makrellfilet
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
Rå og panert enkel rødspettefilet
En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.
Appelsingelé – en frisk og sødmefull dessert med enkel og rask tilberedning.
Saus i lettoppløselig pulver
Nugatti Crisp inneholder knasende spør crispkuler samtidig som produktet opprettholder den gode smaken til Nugatti Original. Nugatti har vært på markedet siden 1969, og er nordmenns klare favoritt på skiva.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!
En kremet og smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell.
Nugatti Air er myk og luftig. Den er basert på samme oppskrift som originalen, men har blitt oppkremet med luftbobler. Dette gjør at den får en spennende konsistens og en unik smaksopplevelse, samtidig som den blir ekstra smøremyk og derfor perfekt også som glasur eller til baking.