TORO Gul Ertesuppe

TORO Gul Ertesuppe er en klassiker med god smak av fårepølse, gulrot og purre. Dryss over finhakket persille, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

TORO Svensk Ertesuppe

TORO Svensk Ertesuppe er en klassisk suppe med svinekjøtt og gule erter. God og enkel middag, spesielt sammen med grove pannekaker! Lett å like, lett å lage.

Betasuppe

TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

TORO Lasagne Fullkorn

TORO Lasagne Fullkorn er perfekt når du vil ha en sunnere lasagne for hele familien. Både som noe ekstra godt i hverdagen eller til helgekos. TORO Lasagne Fullkorn kommer med pastaplater laget av 100% durumhvete og en deilig sausmiks. Tilsett kun kjøttdeig, ost, melk og vann. Server gjerne med brød og frisk salat.

Sjokoladekake Langpanne

Saftig TORO Sjokoladekake Langpanne

Kremet spinatsuppe

TORO Kremet Spinatsuppe er en fyldig og smakfull suppe med spinat. Suppen blir ekstra god med kokt egg, sprøstekt bacon og en skje créme fraîche. Lett å like, lett å lage.

Pavlova Marengs

TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning. TORO Marengs Pavlova gir en kake med ca 12 kakestykker.

Meksikansk Tomatsuppe

TORO Meksikansk Tomatsuppe er en fyldig og smaksrik suppe, som smaker godt av chili, jalapeňo og paprika. Tilsett ekstra chili og jalapeňos for ekstra smak, og server gjerne med friske urter. Lett å like, lett å lage.

Lyse Muffins

TORO Lyse Muffins er luftige med god smak. De smaker supergodt både med og uten glasur og er en innertier i barnebursdager. TORO Lyse Muffins kan lages som små muffins (16 stk.) eller store muffins (8-10 stk.)

Hollandaisesaus original

TORO Hollandaise er en klassisk fransk saus og grunnlaget for mange smørsauser – som for eksempel bearnaise. Hollandaisesaus har en mild og kremet smak og passer perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker. Prøv den på nykokt asparges eller til eggs Benedict. Lett å like, lett å lage.