Peppersaus

TORO ferdige sauser er en serie serveringsklare sauser, laget med råvarer av høy kvalitet som gir ekstra mye av den gode smaken. TORO Peppersaus passer perfekt til biff eller andre typer stekt eller grillet kjøtt. Varm den i 2 minutter og den er klar til servering. god middag! Lett å like, lett å lage.

Hvitløkspulver

Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. TORO Krydderiet Hvitløkspulver passer til mange retter, men står særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten passer hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser. Lett å like, lett å lage.

Karri malt

Ordet karri er avledet av det hinduiske ordet «turcurri» og betyr nytelse. Karri er den vanligste krydderblandingen i verden og har sin bakgrunn i det indiske kjøkken. Karri kan bestå av mellom 10 og 35 ingredienser. TORO Krydderiet Karri bør freses i olje eller smør i en godt oppvarmet gryte før den brukes i sauser eller supper. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. Krydderet kan brukes også i smaksetting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger. Lett å like, lett å lage.

Glutenfrie Pannekaker

TORO Fri Glutenfrie Pannekaker er like lette å lage som er gode på smak. De glutenfrie pannekakene er uten hvetestivelse og passer perfekt som glutenfri middag eller til kos.

Peppermix

TORO Krydderiet Peppermix er en god blanding av sort pepper, paprika, allehånde og kajenne. Peppermix er svært anvendelig til det meste av matlaging. Lett å like, lett å lage.

Oregano

Oregano er en viltvoksende plante som trives aller best i middelhavsområdene, men finnes til og med i Norge. Oregano brukes hovedsakelig i pizza og pastaretter, da krydderet passer godt til retter av tomat og ost. TORO Krydderiet Oregano kan også brukes i farseretter og på grillet kjøtt, stekt kylling, svinekjøtt og kalvekjøtt. Oregano egner seg også i en del supper, i retter med lammekjøtt og til sauser til stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Grillkrydder

TORO Krydderiet Grillkrydder passer perfekt til alt stekt og grillet kjøtt. Bland olje og grillkrydder og pensle kjøttet under grillingen eller stekingen. Lett å like, lett å lage.

Gressløk

Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.

Kanel malt

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. Det er et viktig bakverkskrydder som vi kjenner fra en rekke kaker og hvetebakst, for eksempel eplekake og kanelboller. TORO Krydderiet Kanel er også en kjær følgesvenn til grøt – på havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til jul. Lett å like, lett å lage.

Chicken Pasta

TORO Chicken Pasta er en nydelig pastarett med kylling og grønnsaker i kremet saus. Toppingpose med parmesanost følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.