Blomkålsuppe glutenfri

TORO Fri Blomkålsuppe er glutenfri. Tilsett gjerne blomkål i suppen og litt bacon om du ønsker.

Muskatnøtt malt

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.

Tomatsuppe glutenfri

TORO Fri Tomatsuppe er glutenfri. Server med glutenfri pasta og et egg om du vil.

Pizzabunn litt grovere

TORO Hjemmelaget pizzabunn litt grovere, er en ferdig melmiks til en langpannepizza. Du trenger kun å tilsette vann. Pizzabunnen er rik på fiber og inneholder 30% fullkorn. Ferdig pizza på 25 minutter. Passer godt sammen med TORO Pizzafyll og er perfekt til hele familien. Lett å like, lett å lage.

Sursildkrydder

For deg som liker å lage sursilden selv er TORO Krydderiet Sursildkrydder den ideelle krydderblandingen. Den består av sort pepper, sennepsfrø, nellik og allehånde, og gir den helt riktige smaken av god hjemmelaget sursild. Lett å like, lett å lage.

Miks for ovnsgratinert laks

TORO Miks for ovnsgratinert laks er en kremet fiskesaus med en lys farge og en mild smak av gulrot, sitron, dill og gressløk. Blandes og puttes rett i ovnen. Lett å like, lett å lage.

Ingefær malt

Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak, som er godt kjent fra det asiatiske kjøkken. TORO Krydderiet Malt ingefær passer godt i marinader for svin, kylling og and. Krydderet er også mye brukt i bakverk, pepperkaker, ingefærnøtter, honning kake, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.

Vaniljestang

Vanilje kommer fra vaniljeplanten, som tilhører orkideslekten. Vanilje er en klassisk smak i dessert og bakverk. TORO Krydderiet Vaniljestang er en selvfølge i karamellpudding, creme brule, vaniljeis og vaniljekrem. For mest mulig smak bør hele vaniljestangen brukes; snitt vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og bruk begge deler. TORO krydderiets vaniljestenger er spesielt håndplukket for det norske markedet. Lett å like, lett å lage.

Potetmos

TORO Potetmos har hele 92 % poteter og passer til det meste. Helt perfekt tilbehør til pølse, kjøttboller eller panert fisk. Ønskes en mer kremaktig konsistens, bare rør litt kraftigere. Lett å like, lett å lage.

Muskatnøtt hel

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.