TORO Pizzasaus Hvit
TORO Hvit Pizzasaus inneholder smakfulle urter og hvitløk. Den er også enkel å lage, da du kun trenger 3 ss Rømme eller Crème fraîche og 1,5 dl vann for en langpanne pizza eller to runde pizzaer.
TORO Hvit Pizzasaus inneholder smakfulle urter og hvitløk. Den er også enkel å lage, da du kun trenger 3 ss Rømme eller Crème fraîche og 1,5 dl vann for en langpanne pizza eller to runde pizzaer.
TORO Kålstuing er en tradisjonsrik norsk klassiker og passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne litt revet muskat. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Hvit saus er den glutenfrie varianten av vår klassiske, hvite saus.
TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.
TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.
TORO Lofoten fiskesaus er en frisk og syrlig saus med eple og sitron. Passer perfekt til kokt og stekt fisk, fiskepudding og skalldyr. Hev smaken ved å tilsette frisk persille eller dill. Lett å like, lett å lage.
TORO Middagsris er en langkornet, parboiled ris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder et høyere innhold av vitaminer og mineraler enn vanlig hvit ris. Risen er lett og luftig og kleber ikke. Egner seg godt til alle typer retter. Lett å like, lett å lage.
TORO Fløtegratinerte poteter blir aldri umoderne og kan tilføre noe til enhver middag. Passer til alle typer kjøttretter, fisk, grillmat og pølser. Dryss gjerne litt ekstra ost på toppen før servering. Lett å like, lett å lage.
TORO Hurtigris er en hvit, luftig og langkornet ris med mild smak. Risen er forkokt og tørket. Behandlingen sørger for et næringsrikt og velsmakende produkt som tilberedes på kun 5 minutter. TORO Hurtigris passer godt til alle type retter. Lett å like, lett å lage.
TORO Fløtegratinerte poteter med ost er like godt som det er enkelt. Passer utmerket til kjøttretter, stekte fiskeretter, grillmat og pølser. Smak gjerne til med friske urter. Lett å like, lett å lage.