Snarkokt ertestuing

TORO Snarkokt ertestuing er en klassiker til de mest tradisjonsrike norske måltider. Et selvskrevent tilbehør til kjøttkaker, men passer også utmerket til torsk, lutefisk, fiskekaker og pølser. Tar kun 5 minutter å tilberede. Lett å like, lett å lage.

Fløtegratinerte poteter

TORO Fløtegratinerte poteter blir aldri umoderne og kan tilføre noe til enhver middag. Passer til alle typer kjøttretter, fisk, grillmat og pølser. Dryss gjerne litt ekstra ost på toppen før servering. Lett å like, lett å lage.

Rotmos

TORO Rotmos er en fantastisk enkel måte å spise grønnsaker på og inneholder hele 74 % potet, kålrabi, gulrot, pastinakk og selleri. Passer perfekt til pølser, kylling, hvit fisk og kjøtt. Lett å like, lett å lage. 

Fløtegratinerte poteter med ost

TORO Fløtegratinerte poteter med ost er like godt som det er enkelt. Passer utmerket til kjøttretter, stekte fiskeretter, grillmat og pølser. Smak gjerne til med friske urter. Lett å like, lett å lage. 

Ertestuing

TORO Ertestuing er den originale ertestuingen siden 1963. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Et selvskreventtilbehør til kjøttkaker, men passer også utmerket til torsk, lutefisk, fiskekaker og pølser. Tilsett litt sukker for mer sødme. Lett å like, lett å lage.

Raspeballer

TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon – gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.

Kålrabistappe

Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.TORO Kålrabistappe er den originale siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt. Tilsett gjerne litt kraft kjøttet. Lett å like, lett å lage. 

Snittebønnestuing

TORO Snittbønnestuing er et viktig tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Snittebønnestuing passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne 1 ss smør. Lett å like, lett å lage.

Kålstuing

TORO Kålstuing er en tradisjonsrik norsk klassiker og passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne litt revet muskat. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri hvit saus

TORO Fri Hvit saus er den glutenfrie varianten av vår klassiske, hvite saus.