Raspeballer

TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon – gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.

Snittebønnestuing

TORO Snittbønnestuing er et viktig tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Snittebønnestuing passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne 1 ss smør. Lett å like, lett å lage.

Kålstuing

TORO Kålstuing er en tradisjonsrik norsk klassiker og passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne litt revet muskat. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri hvit saus

TORO Fri Hvit saus er den glutenfrie varianten av vår klassiske, hvite saus.

Havrebrød glutenfri

TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.

Glutenfri Lys Melblanding

TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.

Middagsris boil in bag

TORO Middagsris er en langkornet, parboiled ris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder et høyere innhold av vitaminer og mineraler enn vanlig hvit ris. Risen er lett og luftig og kleber ikke. Egner seg godt til alle typer retter. Lett å like, lett å lage.

TORO Kit Indisk Tandoori Chicken

Tandoori er en mildt krydret, kremet indisk kyllingrett med spisskummen, hvitløk og ingefær. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk og grønnsaker. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.

Hurtigris

TORO Hurtigris er en hvit, luftig og langkornet ris med mild smak. Risen er forkokt og tørket. Behandlingen sørger for et næringsrikt og velsmakende produkt som tilberedes på kun 5 minutter. TORO Hurtigris passer godt til alle type retter. Lett å like, lett å lage.

Basmatiris boil in bag

TORO Basmatiris har en særegen, rik smak som kan minne om nøtter. Den dyrkes i India og Pakistan, og passer ekstra godt til søtlige og krydrete retter. Lett å like, lett å lage.