Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 567 kJ | 1985 kJ |
Energi | 135 kcal | 473 kcal |
Fett
|
5,6 g
|
19,6 g
|
Karbohydrat
|
11 g
|
38,5 g
|
Protein |
9 g |
31,5 g |
Salt |
0,61 g |
2,1 g |
Tilberedning
1. Stek 400 g kjøttdeig i en kasserolle.
2. Tilsett posens innhold, 3,5 dl vann og 1 boks hakkede tomater.
3. Kok opp under omrøring. La gryten koke 20 minutter.
Smak til med salt og pepper om du ønsker.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væske per ekstra pose.
Ingredienser
ris 57 %, grønnsaker 13 % (løk, paprika 4 %, tomat 3 %), brune bønner,sukker, maisstivelse, salt, spisskummen, krydder, chilipepper,kajennepepper, fargestoff (paprikaekstrakt, ammoniert karamell),hvitløk, aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet