Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 80 g | |
---|---|---|
Energi | 1110 kJ | 888 kJ |
Energi | 265 kcal | 212 kcal |
Fett
|
13 g
|
10,4 g
|
Karbohydrat
|
32 g
|
25,6 g
|
Protein |
4,2 g |
3,4 g |
Salt |
0,94 g |
0,75 g |
Tilberedning
1. Sett ovnen på 180°C (over- og undervarme)
2. Skrell og del 3 epler i tynne båter og bland dem med 1 ss kanel.
3. Bland til jevn røre:
- Eplekakemiks
- 2,5 dl vann
- 1,5 dl flytende margarin (150 g smeltet smør)
4. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm).
5. Stikk eplebåtene ned i røren.
6. Stek på midterste rille ca. 35-40 min.
Ingredienser
hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver(natriumkarbonat, natriumdifosfat)), salt, vanillin
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | Spor av | |
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet