Næringsinnhold
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energi | 74 kJ |
| Energi | 18 kcal |
Fett
|
0 g
|
Karbohydrat
|
0 g
|
| Protein |
2,2 g |
| Salt |
0,03 g |
Tilberedning
En teskje gelatinpulver tilsvarer en plate gelatin
Brukertips:
Pulveret skal røres ut i litt lunkent vann (ca. 2 ss vann per ts pulver), og svelle noen minutter før varm væske tilsettes.
Bruksområder
- Til dessertgele: 1 ts pulver per dl varm saft (hele posen er nok til ca. 1 liter).
- Til fromasj: Oppbløtt gelatinpulver smeltes i vannbad før det tilsettes.
- Følg ellers de vanlige oppskriftene.
Ingredienser
Gelatin
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet