Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
|---|---|---|
| Energi | 575 kJ | 2013 kJ | 
| Energi | 137 kcal | 480 kcal | 
| Fett 
 | 5,8 g 
 | 20,3 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 12 g 
 | 42,0 g 
 | 
| Protein | 8,1 g | 28,4 g | 
| Salt | 0,83 g | 2,9 g | 
Tilberedning
1. Stek 400g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten salt foreslår vi at du for smakens skyld tilsetter en halv teskje salt under steking. 
2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann .
3. Kok opp under omrøring og la det koke i 20 minutter under lokk. Rør om av og til.
 Dryss over hakkede friske urter og server med brød og en grønn salat.
Ingredienser
Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse,salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper,pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø), sukker, farge (karamell),syre (sitronsyre).
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten | Nei | ||
| melk | Nei | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			 
				