Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 649 kJ | 1947 kJ |
Energi | 155 kcal | 465 kcal |
Fett
|
7,7 g
|
23,1 g
|
Karbohydrat
|
9,8 g
|
29,4 g
|
Protein |
11 g |
33,0 g |
Salt |
0,64 g |
1,9 g |
Tilberedning
1.Sett stekeovnen på 180 grader (over og undervarme)
2.Brun 400 g kjøttdeig (okse eller lam) i en gryte eller
stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm posen merket Kjøttsaus over og bland godt. Hell på 3,5 dl vann under omrøring og kok 1 minutt. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
3. Tøm innholdet i posen merket Potetskiver i lys saus i en kasserolle. Tilsett 5,5 dl melk og kok 5 minutter under stadig omrøring.
4.Hell kjøttsausen i en lav ildfast form som rommer ca. 1,5 liter (20X25 cm). Fordel potetskivene i lys saus over kjøttsausen. Strø over ca. 100 g ost. Stek midt i ovnen ca. 25 minutter ved 180 grader.
Mildere? Erstatt 0,5 dl vann med melk eller fløte
Mer smak? Smak til med litt malt kanel, hvitløk og oregano.
Ingredienser
potet 48 %, tomat 18 %, hvetemel, maisstivelse, salt, løk,potetstivelse, sukker, rapsolje, eggeplomme, gjærekstrakt,krydder, hvitløk, persille, kajennepepper, karri, bukkehornkløver
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | Spor av | |
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet