Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 100 g | |
|---|---|---|
| Energi | 981 kJ | 981 kJ |
| Energi | 234 kcal | 234 kcal |
Fett
|
18 g
|
18,0 g
|
Karbohydrat
|
3,5 g
|
3,5 g
|
| Protein |
15 g |
15,0 g |
| Salt |
1,7 g |
1,7 g |
Tilberedning
Stabburet anbefaler å steke Hamburger fra fryst da det er lettere å håndtere den uten at den går i stykker, og mattryggheten vil være bedre ivaretatt. Rå Hamburgere skal ha oppnådd en kjernetemperatur på min. 72 °C av matsikkerhetsmessige grunner. For at spiseopplevelsen av Stabburet Hamburger skal være optimal bør kjernetemperaturen ikke være vesentlig høyere enn 72°C. For å oppnå dette bør Hamburgeren stekes til min. 68°C på stekeplaten og tas vekk og hvile (kan også foregå under montering ) til 72°C. Kjernetemperatur sjekkes etter hviling. Ca. steketid: Stekes på flatgrill ved ca. 225°C. Stekes 2 min. pr. side, snus 1 gang, til sammen 4 min
Ca 225°C i ca 1,5 min (avhengig av størrelsen)
72°C
Ingredienser
storfekjøtt 81% , vann, stivelse, tørrmelk, salt, melkeprotein, aroma.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet