Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 250 g | |
---|---|---|
Energi | 1061 kJ | 2653 kJ |
Energi | 254 kcal | 635 kcal |
Fett
|
21 g
|
52,5 g
|
Karbohydrat
|
0,7 g
|
1,8 g
|
Protein |
16 g |
40,0 g |
Salt |
0,83 g |
2,1 g |
Tilberedning
Stabburet anbefaler å steke Hamburger fra fryst da det er lettere å håndtere den uten at den går i stykker, og mattryggheten vil være bedre ivaretatt. Rå Hamburgere skal ha oppnådd en kjernetemperatur på min. 72 °C av matsikkerhetsmessige grunner. For at spiseopplevelsen av Stabburet Hamburger skal være optimal bør kjernetemperaturen ikke være vesentlig høyere enn 72°C. For å oppnå dette bør Hamburgeren stekes til min. 68°C på stekeplaten og tas vekk og hvile (kan også foregå under montering ) til 72°C. Kjernetemperatur sjekkes etter hviling. Ca. steketid: Stekes på flatgrill ved ca. 225°C. Stekes 2 min. pr. side, snus 3 ganger, til sammen ca. 7 min.
72°C
Ingredienser
storfekjøtt 96%, vann, potetflakes, salt, krydder.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet